تعمیر چای ساز برقی

امروزه کاربرد چای ساز برقی بیشتر از سماور می باشد زیرا علاوه بر قیمت کمتر نسبت به سماور ، آب را سریع تر جوشانده و آماده استفاده می نماید و همچنین امکان تهیه چای توسط قوری مخصوص خود را دارد که می توان چای را تا هر زمان دلخواه روی گرم نگه دارنده دستگاه قرار داده و هنگام نیاز چای گرم و آماده را از روی آن برداشته و میل نمود .

عيوب رایج در چای ساز

عیب ۱- کتری قبل از به جوش آمدن آب اتومات نموده و خاموش می شود

علت- صفحه حساس از تنظیم خارج شده است :

یکی از عمده عیب هایی که در کتری برقی بروز می کند این است که بعد از مدتی خاصیت ارتجاعی صفحه حساس به حرارت کمتر شده و قبل از جوش آمدن آب اتومات می کند برای رفع این مشکل به کمک انگشتان دست کمی صفحه حساس را به طرف بالا می کشیم تا خاصیت ارتجاعی خود را به دست آورد .

عیب ۲- با اینکه لامپ خبر روشن می شود ولی کتری هیچ حرارتی تولید نمی کند

علت- المنت قطع شده است :

المنت و پایه های آن در شکل زیر مشخص می باشد . برای دسترسی به المنت باید کف کتری برقی را باز نموده و سپس دو پایه المنت را اهم گیری نمایید . علت اصلی قطع شدن المنت خالی نمودن سریع همه آب جوش داخل کتری می باشد . زیرا عمل انبساط و انقباض به طور سریع انجام گرفته و المنت را قطع می کند .

 

آزمایش المنت کتری

 

آزمایش المنت کتری

 

سرویس و نگهداری چای ساز :

یکی از کارهایی که در این زمینه انجام می شود رسوب زدایی کتری چای ساز است . برای رسوب زدایی کتری به دو طریقه زیر می توانید عمل کنید
استفاده از جوهرلیمو : یک لیتر آب در داخل کتری ریخته و آن را بجوشانید و سپس جوهر لیمو در آن ریخته و بگذارید که یک ساعت و نیم در داخل آن بماند . پس از این مدت کتری را کمی تکان داده و خالی کنید و داخل آن را چند بار آب بکشید .
 
 
 
استفاده از سرکه : ۵۰۰ میلی گرم سرکه سفید در داخل کتری ریخته و بگذارید که یک ساعت در داخل آن بماند .سپس کتری را کمی تکان داده و خالی کنید و داخل آن را چند بار آب بکشید .

منبع:

مقالات مرتبط

پاسخ‌ها

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *